מעניין לגלות שפיצריה, שנראית כאילו הייתה איתנו מאז ומתמיד, הפכה לחלק מהעולם רק במחצית השנייה של המאה ה-20. הפיצריה הראשונה של פיצה האט למשל הוקמה בשנת 1958 (בקנזס שבארה"ב) – ועוררה התלהבות כל כך גדולה עד שעד מהרה התפשט הקונספט אל כל רחבי העולם וכיום פיצה ברמת גן למשל היא לא דבר חדש – אלא "רק" מקום שכיף להגיע אליו בכל עונות השנה, בכל שעות היום ובכל רמת רעב, שכן פיצה יכולה להיות גם נשנוש נחמד וגם ארוחה שלמה.
למה פיצה ברמת גן מתאימה לכל האוכלוסייה?
פיצריה ברמת גן היא מקום שמושך אליו אוכלוסייה רחבה מאוד, שכן פיצה היא מאכל שמתאים לכולם (ועל כן גם אין פלא שהקונספט של פיצריה תפס כל כך חזק והפך לאחד המצליחים ביותר בכל המדינות בעולם).
פיצה ברמת גן מתאימה לילדים, שבדרך כלל מעדיפים את הגרסאות היחסית בסיסיות כגון מרגריטה ("רק" בצק, רוטב עגבניות וגבינה, שהרי די בשילוש הזה כדי לשמח את בלוטות הטעם) או פיצה זיתים; היא מתאימה לבני נוער שמוצאים בפיצריה ברמת גן גם אוכל טעים ומזין וגם הזדמנות למפגשים חברתיים שכל כך חשובים בגיל הזה; היא מתאימה למבוגרים שאולי לפעמים אומרים שפיצה היא לא ארוחה אבל בעצם יודעים שאין שום סיבה שפיצה לא תהיה ארוחה ובפרט אם מצרפים לבצק, לרוטב העגבניות ולגבינה גם טונה, בטטות, פטריות ושאר תוספות מזינות; והיא מתאימה גם לבני הגיל השלישי שגם אותם ניתן לראות נהנים מפיצה טובה שמן הסתם מגרה רק לא רק את בלוטות הטעם אלא גם את הזיכרון שהרי לכל אחד מאיתנו שפע זיכרונות מוצלחים מהמאכל הבסיסי והמשמח להפליא.
גם לשומרי כשרות, טבעונים ורגישים לגלוטן
בנוסף להיותה אהובה על כלל האוכלוסייה, פיצה ברמת גן מתאימה גם לקהלים מיוחדים.
שומרי כשרות למשל יכולים ליהנות ממגוון רחב של פיצות ללא תוספות בשריות, טבעונים יכולים ליהנות מפיצות חדשניות שמוכיחות שגם ללא גבינה מדובר במאכל הטעים ביותר עלי אדמות, ואילו לרגישים לגלוטן ישנן פיצות ברמת גן ללא חלבון החיטה שמזיק להם, וגם הן כמובן טעימות ומספקות נחת רבה כמו גם ערכים תזונתיים חשובים.
Comments are closed.